Preotul Cataldo Migliazzo face exorcizari atat asupra grupurilor, cat si in particular, in biserica sau acasa la oameni, scrie Daily Mail.

Parintele de 80 de ani din Sicilia a fost filmat in timp ca ii comanda lui Satan sa iasa din oameni si sa ii elibereze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

"Te refuz, Satana blestemat si spirit mincinos. Pleaca! Te dau afara din viata mea. Vorbesc cu tine, Satana, Print al Intunericului. Te blestem, te alung din viata mea", spune preotul in timpul slujbei de exorcizare.

Citeste si: Drama lui Nicu Covaci

In timp ce preotul spune asta, o femeie urla, un barbat musca din aer, iar un baietel plange in bratele parintilor sai.

"Toti preotii mi-au spus ca oamenii merg la psihiatru, merg la vrajitoare, la tot felul de vindecatori si cheltuie o gramada de bani. Cand isi termina banii, se duc la preoti", a spus o femeie.

Mai multi preoti au fost instruiti de Biserica Catolica pentru a deveni exorcisti. Au urmat cursuri si training-uri in acest sens. Doar in Roma si Milano sunt deja 12 preoti exorcisti, iar Biserica Catolica a si introdus un numar de telefon de urgenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si