Kyle Jones si-a inceput viata sexuala la varsta de 18 ani cu o femeie care avea 50 de ani. Tanarul de 31 de ani sustine ca mereu s-a simtit atras de femeile mature si ca pana in prezent a avut relatii numai cu femei trecute de 60 de ani. Ultima cucerire a tanarului este o batranica in varsta de 91 de ani, cu care are o relatie de mai bine de 5 ani.

Kyle a dus-o pe Marjorie McCool (91 de ani) sa ii cunoasca mama. Cecilia Jones are 50 de ani si pare ca este resemnata cu privire la preferintele fiului sau in materie de femei.
Desi diferenta de varsta dintre ei este de 60 de ani, cei doi sustin ca sunt inebuniti unul dupa celalalt. Mai mult, viata lor intima este una foarte activa, iar cei doi nu isi pot lua mainile unul dupa celalat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Creierul fiecaruia functioneaza diferit...Unii sunt atrasi de blonde, altii de brunete. Pe mine ma atrag femeile in varsta", a declarat Kyle pentru Daily Mail.
Marjorie este mama a 6 copii si s-a despartit de tatal acestora in urma cu 37 de ani. La inceput a fost reticenta cand tanarul i-a cerut sa iasa la intalnire cu el, dar apoi s-a lasat dusa de val si spune ca relatia cu Kyle este minunata.

"In pat, imi place sa port outfit-uri sexy. Familia mea este formata in mare parte din barbati, iar ceea ce fac eu cu viata mea nu este treaba lor.
Cand lumea ne vede impreuna, crede ca suntem mama si fiu sau bunica si nepot. Am nepotii care sunt mai mari decat Kyle",
a mai declarat batrana. 

Foto: captura video 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si