In momentul agresiunii, sotii Chirvase se aflau pe o trecere de pietoni de pe strada Baba Novac din capitala." Eram pe trecerea de pietoni si era pur si simplu sa dea peste noi cu masina. In loc sa opreasca, soferul a accelerat. Aveam o sticla de 0.5 litri de apa aproape goala in mana si am aruncat dupa masina. I-am atins bara, dar nu i s-a intamplat nimic.

El a oprit masina, a mai coborat inca un individ si au venit dupa noi. Soferul nu stiu cum a reusit sa se bage intre mine si sotie si a lovit-o dupa care, din cauza loviturii s-a lovit puternic de asfalt. Eu am reusit sa atenuez caderea, ca altfel situatia ar fi fost critica. Imi omora sotia acest nenorocit. Are arcada sparta, este vanata la gat, maxilarul este de asemenea vanat. Cred ca a lovit-o de doua ori. Mi-a dat o lovitura stearsa, dar impinsa si m-am dus vreun metru jumate si nu am mai apucat sa vad ce s-a intamplat cu sotia", a povestit Marian Chirvase, pentru DCNews.

Cascadorul spune ca a avut inspiratia sa alerge dupa agresori si astfel a putut vedea numarul de inmatriculare al masinii. "Erau doi, au luat-o la fuga. Sotia mea tremura si nu mai putea sa vorbeasca. O tineam in brate, acolo pe sosea. Am avut inspiratia sa fug dupa ei si asa am putut observa numarul de inmatriculare al masinii. Am sunat de 1.000 de ori la 112 si dupa ce ca ma aflam intr-o stare emotionala deosebita, respectiva ma intreba tot felul de detalii, desi i-am zis numele strazii si i-am dat si un reper.

Sotia mea era lovita, eu eram lovit si ma intreba tot felul de detalii despre ea. In 20-25 de minute a venit o salvare. Au tinut-o si in salvare, i-au facut electrocardiograma, nu inteleg de ce nu au dus-o mai repede la Urgente", a mai spus Chirvase.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

El spune ca va urma toti pasii legali pentru pedepsirea celor care i-au agresat. "Pe mine nu o sa ma convinga cu 1.000 sau 10.000 de euro, o sa merg pana la capat. Sunt revoltat de ce se intampla. Nimeni de pe strada nu a intervenit. Erau doi oameni care dupa ce mi-au lovit sotia au tabarat pe mine", mai spus cascadorul Marian Chirvase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si