Vlada avea doar 14 ani si visa sa straluceasca pe podiumurile de moda internationale. Un manager al unei agentii de modelling din Rusia a remarcat-o si i-a promis ca va avea o cariera impresionanta. Acesta i-a obtinut un contract pe o perioada de 3 luni in China, care avea sa ii aduca sfarsitul copilei.

Obligata sa lucreze si cate 13 ore pe zi, fara asigurare sociala, si pentru care primea cate 8 dolari pe zi, acestea erau "marile avantaje" pe care managerul i le oferise fetei.


Bolnava si extenuata, Vlada Dzyuba si-a pierdut constienta cu cateva minute inainte de a urca pe podium, dupa 13 ore de munca extenuante, fara repaus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa pierderea constientei, adolescenta a fost in coma timp de doua zile, si nu a putut castiga lupta cu moartea. In urma autopsiei s-a dovedit ca Vlada a murit in urma unei meningite, starea sa fiind agravata de oboseala.
«Mami, sunt obosita, imi doresc doar sa dorm», i-a spus Vlada mamei sale, intr-o convorbire telefonica. ”Cred ca era in momentul acestei marturisiri s-ar putea sa fi fost debutul meningitei, dupa aceea i-a crescut si temperatura.

Nu am mai dormit aproape deloc, am sunat-o tot timpul, implorand-o sa mearga imediat la spital”, a mai declarat mama modelului.

Parintii fetei sunt distrusi. Ei nu au bani pentru a repatria trupul neinsufletit al Vladei si pentru a o inmormanta crestineste pe aceasta. Ei nu isi pot lua ramas-bun de la fiica lor, care va fi arsa intr-un crematoriu din China. 

Sursa: The Siberian Times


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si