David Villegas Inclan si iubita lui, Anabel Moreno, au rapit fetita in octombrie anul trecut, chiar de sub ochii parintilor ei. Au bagat-o intr-o masina si au condus pana in orasul Zapata, in apropiere de Mexico City, unde au tinut-o prizoniera. I-au sunat apoi pe parintii speriati si le-au cerut sa plateasca o recompensa, daca vor sa isi mai vada copila in viata.

Citeste si:
A mers la ecografie pentru a-si vedea bebelusul, dar a ramas terifiata. Apropiatii o sfatuiesc sa avorteze

Autoritatile contactate de parinti au reusit in cele din urma sa ii prinda pe rapitori, dupa ce parintii au platit o suma nespecificata de bani.
David Villegas Inclan a fost condamnat la 160 de ani de inchisoare, pentru ca a fost gasit vinovat si pentru rapirea unei alte persoane, in provincia Ixtlahuaca. Iar iubita lui a primit o pedeapsa de 100 de ani de inchisoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De asemenea, cei doi trebuie sa plateasca si o amenda de aproximativ 800 de dolari familiei.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si