Chiar daca au trecut aproape 7 zile de la groaznicul accident de miercurea trecuta de la Ilisesti, tanara se afla inca la morga Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Asta pentru ca familia

nu a avut puterea financiara de a organiza procesiunea de inmormantare. In aceste conditii, cu acordul parintilor, totul a fost preluat de o firma de pompe funebre din Suceava, scrie monitorulsv.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Sicriul cu corpul tinerei va ajunge la Hreatca marti, iar aici va avea loc ceremonialul religios urmat de inmormantarea propriu-zisa.

Toate detaliile despre inmormantare le-am stabilit sambata cu cei doi parinti si am decis, de comun acord, ca in sicriu sa fie pusa si o rochie de mireasa, pentru ca mi-e greu sa cred ca tanara va putea fi imbracata cu aceasta rochie ca urmare a situatiei in care si-a pierdut viata", a precizat Rodica Franciuc, reprezentantul firmei de pompe funebre.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si