Tribunalul Vaslui a pronuntat miercuri, 8 noiembrie, sentinta in dosarul de omor al carei victima a fost o copila de 14 ani, pe care familia voia sa o marite cu cel care i-a luat viata.

Judecatorii Tribunalului Vaslui au decis condamnarea la

10 ani de inchisoare a tanarului de 20 de ani, Ionut Ursu, judecat sub acuzatia de omor calificat, si interzicerea drepturilor civile pe o perioada de 4 ani, dupa executarea pedepsei. 

Autorul crimei a scapat cu o pedeapsa blanda pentru ca in fata judecatorilor si-a recunoscut in totalitate faptele, fiind judecat doar in baza probelor administrate in timpul urmaririi penale.

Sentinta instantei vasluiene nu este definitiva.  Crima care a revoltat comunitatea locala din zona s-a petrecut in luna mai, anul curent, iar acheta procurorilor avea sa scoata la iveala detalii cutremuratoare. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Minora, originara din localitatea Gherghesti, fusese condusa la casa criminalului chiar de mama sa, care era de acord ca fiica sa sa se marite, desi era doar o copila.

In timp ce mama fetei si mama baiatului sarbatorea petitul, copila de 14 ani era ucisa la cateva sute de metri de casa pentru ca nu vroia sa-si inceapa viata sexuala cu cel ce o ceruse in casatorie.

Copila l-a refuzat, spunandu-i ca este prea mica, iar gestul ei avea sa atraga furia tanarului, care a sugrumat-o cu siretul de la un pantof. Ulterior, tanarul a revenit la locuinta, iar la intrebarile celor doua mame in legatura cu lipsa minorei le-a spus ca a condus-o pe drumul spre casa, mintind ca fata a vrut sa revina la domiciliul ei.

Peste noapte, mama victimei a ramas la familia criminalului, continuand petrecere. Abia a doua zi dupa amiaza a ajuns acasa si a constatat ca fiica ei nu se intorsese.

Sursa: Adevarul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si