Un incident stupid, petrecut in urma cu 20 de ani,  a facut ca doi gemeni identici, David si Paul Mann (55 de ani) sa nu isi mai vorbeasca niciodata. Instrainarea dintre ei i-a macinat, iar, in final, ambii au sfarsit intr-un mod tragic, fara sa isi macar ramas-bun.

Citeste si: Ultimul mesaj al tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavoda! Mama fetei este disperata: „Te roaga mami sa te intorci acasa!”

Cearta dintre ei a pornit de la o pizza si, din pacate, nu au putut sa treaca peste ea niciodata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa ce s-au instrainat, cei doi frati au inceput sa suferere de depresie.

Faptul ca s-au casatorit si au devenit tati nu i-a ajutat sa treaca peste golul pe care il simteau de cand au decis sa nu isi mai vorbeasca vreodata.

David a fost gasit mort in luna mai a aacestui an. Barbatul de 55 de ani s-a spanzurat. Trei luni mai tarziu, fratele sau geaman, David, s-a spanzurat si el ,relateaza Mirror. 

Sursa foto: Solent News & Photo Agency


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si