Cunoscuta Jelena Dokic, fostul numar 4 WTA, a povestit in cartea autobiografica, Unbreakable, despre momentele crunte prin care a trecut la varsta de 13 ani.

Totul a inceput la varsta de sase ani, iar Jelena isi aduce aminte de bataile dure pe care le-a primit de la Damir, tatal ei, care o scuipa si o tragea de par zilnic, informeaza news.com.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"M-a batut foarte rau. Totul a inceput din prima zi in care am jucat tenis si a continuat. Aceste lucruri se intamplau aproape in fiecare zi. Situatia emotionala ma speria mai tare. La un moment dat, sinuciderea parea singura optiune.

Nu era vorba doar de durere fizica, dar si de cea psihica. Cand ai 11-12 ani si auzi asemenea vorbe. A fost partea cea mai dificila", a povestit Jelena.

Dokic a specificat si ca cea mai mare bataie pe care si-a luat-o a lasat-o inconstienta. Totul s-a intamplat dupa o infrangere in primul tur, suferita in Canada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si