Acum, Serban Pavlu joaca rolul principal in serialul de televiziune “Umbre", dar si in cateva spectacole la Teatrul Bulandra, acolo unde este angajat de multi ani.

Facand parte dintr-o generatie de actori care nu s-a ferit sa joace in telenovele sau in reclame pentru a castiga bani si uneori, asa si celebritatea, Pavlu recunoaste ca e mandru si fericit ca nu o duce prost.

“Mie meseria mi-a adus foarte mult. Actoria m-a facut un om mai bun, mai sigur pe el. Iar a reusi in ceva tine si de asta. Mi-a adus echilibru. (…) Ma felicit pentru alegerea facuta. Meseria mi-a intors foarte mult, intr-un domeniu in care se prea poate s-o duci prost”, a declarat el intr-un interviu recent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Si totusi, in urma cu vreo trei ani, intr-un interviu pentru revista Tabu, Pavlu se arata deranjat de faptul ca oamenii il stiu din reclama si chiar vin sa-i ceara autografe in aceasta calitate.
"Pentru mine, partea cu popularitatea e un chin.

Nu-mi place sa-mi ceara lumea autografe. Mai ales in situatia in care ala care mi-l cere m-a vazut intr-o reclama. Asta mi se pare o tampenie. Chiar o jignire, intr-un anumit sens(...) Oamenii, in sine, n-au nici o vina. E un fel de spirit de turma care-i anima. Probabil ca, in tari mai evoluate, lucrurile astea s-au petrecut acum 50 de ani. Ma refer la chestia asta, cu omul care nu stie exact de ce esti cunoscut, dar stie ca te-a vazut undeva, ca iti stie fata si vrea un autograf!", declara Serban Pavlu.

foto: Facebook
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si