Femeia de 21 de ani din provincia Shaanxi (centrul Chinei) a murit pe 17 iulie, la opt zile dupa ce a fost muscata de un exemplar de Bungarus multicinctus, un sarpe extrem de veninos, care traieste in centrul si in sudul Chinei si in Asia de Sud Est.

Tanara cumparase sarpele de pe platforma online Zhuanzhuan, de la un vanzator din provincia sudica Guangdong, unde reptila este raspandita, conform Agerpres.

Sarpele a fost preluat de o companie de livrare, ai carei angajati nu au stiut ce contine pachetul, potrivit declaratiilor facute de responsabilii companiei pentru Xinhua. Potrivit mamei victimei, aceasta intentiona sa produca vin medicinal traditional.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

"Vinul de sarpe" este in general produs prin lasarea la macerat a serpilor intregi, preferabil veninosi, in sticle pline cu alcool- bautura rezultata fiind cunoscuta pentru efectul sau revigorant. Potrivit presei, reptila a reusit sa evadeze dupa ce si-a muscat victima, insa a fost ulterior gasita in apropiere de casa femeii. Comertul cu animale salbatice este in principiu interzis pe platformele de vanzari online, insa in conditiile exploziei acestui tip de comert in China, platformele online ofera o gama larga de produse, inclusiv unele inedite.

Sursa: evz.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si