Surse politice si din afara politicii au dezvaluit ca Viorica Dancila isi pregateste iesirea din scena, iar cel care ar putea sa o inlocuiasca va fi un nume pe care nu l-ar putea refuza nici adversarii lui Liviu Dragnea si nici presedintele Klaus Iohannis, potrivit capitaltv.ro.

Liviu Dragnea si consilierii lui vor sa il propuna ca prim ministru pe Victor Negrescu, ministru delegat pentru afaceri europene.

Motivul pentru care Viorica Dancila ar demisiona ar fi unul legat de starea ei de sanatate, iar surse apropiate afirma ca premierul ar face fata stresului doar cu cu ajutorul medicamentelor.

Victor Negulescu este foarte bine vazut, fapt care ar pune in dificultate toti adversarii lui Dragnea si nici presedintelui Klaus Iohannis nu i-ar fi usor sa il refuze. Negulescu a activat ani de zile in cadrul organismelor Uniunii Europene, cu care lucreaza si in prezent si este foarte bine vazut in Partidul Socialist European, fiind unul dintre liderii PES Activists.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De altfel, Negrescu este omul care coordoneaza, practic, preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in 2019, potrivit jurnalistilor de la capital.ro. Un alt avantaj pentru Negulescu este si faptul ca provine dintr-o familie cu traditie politica, iar tatal sau a fost ambasador. Activitatea de la Bruxelles si istoricul din familie sunt favorabile pentru Negulescu si in ce priveste imaginea pe care o are in ambele servicii mari de informatii.

sursa: capital.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si