Carnea de miel impanata, aromata si bine fragezita in cuptor e o alternativa la cea de porc, mai greu de pus pe masa de Craciun.

Nutritonistii o recomanda, chiar daca e mai greu de digerat, pentru ca e mai bogata in proteine si mai saraca in colesterol. Desi carnea de miel este considerata o raritate pe timp de iarna, crescatorii s-au adaptat si au inceput sa vanda miei si de Craciun, nu doar de Paste.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul din România unde locuitorii sunt amendaţi drastic dacă dau bani cerşetorilor- antena3.ro

Crescatori care sa aiba miei de vanzare iarna sunt putini. Mihai Sopa are peste 2 500 de oi la Marpod, pe Valea Hartibaciului, iar de sarbatori vinde cateva sute. Preturile vor fi mai mici decat de Paste. Intre timp, in carmangerii, s-au intetit controalele. Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare ii verifica pe comercianti.

Cei mai multi cumparatori prefera carnea de porc romaneasca. Cei care nu gasesc se multumesc si cu cea adusa din import.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si