Atât Beatrice Olaru cât și Alin Andronic sunt originari din Botoșani. Născut la Recaș, județul Timiș, finalistul de la Exatlon 2 își are bunicii din partea mamei în comuna Tudora, județul Botoșani, anunță wowbiz.ro.

Citeste si: Ger năprasnic, la începutul Noului An! Temperaturile ajung până la- 30 de grade

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

”Războinicul” Alin Andronic a făcut dezvăluiri uluitoare despre Exatlon! El a spus că nu se simte un star după relity-show-ul de la Kanal D, ci trăieşte exact ca înainte de a intra în competiţia din Republica Dominicană. După terminarea celui de-al doilea sezon Exatlon România, Alin Andronic s-a întors în Germania. A declarat că a rămas acelaşi om integru şi simplu de dinainte de a merge în competiție.

Citeste si: Horoscop 2019 pentru toate zodiile! Va fi un an al schimbărilor pozitive

Mai mult, la o discuţie pe adresa lui de socializare, Alin Andronic surprinde din nou cu modestia de care, de altfel, a dat dovadă şi în concurs.

„Nu mă simt o vedetă. Beau apă de la chiuvetă, nu pentru că nu aş avea bani să îmi cumpăr de la magazin, ci fiindcă aşa îmi place, şi dorm pe canapea. E stilul meu simplu. Nu m-a schimbat Exatlonul”, a spus finalistul Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si