"Am visat cu el, cu Razvan. Era acolo intr-o pestera, in adanc, gol. Si plangea. Si era foarte, foarte intristat. Si amarat. Cum ar fi vrut sa spuna ca el nu ar fi vrut sa moara. Cine ar fi vrut sa moara? Ca ar mai fi avut zile”.

Scenele tulburatoare i s-ar fi aratat in vis unui pastor din Oradea.

Omul a venit special la mormantul lui Razvan Ciobanu ca sa o intalneasca pe mama regretatului creator ca sa-i impartaseasca trairile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

E convins ca-n spatele acestui vis s-ar ascunde un crunt adevar: o posibila crima.
De altfel, ipoteza e cercetata de anchetatori. O spune voalat si prietena creatorului de moda, avocatul Laura Vicol.

Surse apropiate fostului creator de moda spun ca acesta intrase intr-un anturaj dubios din pricina drogurilor si ca existau persoane care in ultima vreme il hartuiau si il amenintau cu moartea.

O recunoscuse chiar el la inceputul anului, cand trei indivizi i-au spart atelierul. Oricum, anchetatorii asteapta acum rezultatele testelor toxicologice amanuntite. La cele rapide, au fost depistate in sangele designerului nu mai putin de 5 subtante, printre care si cocaina.

In momentul de fata, anchetatorii merg pe mai multe piste ca sa afle adevarul, dar exclud ipoteza sinuciderii.

Potrivit unor surse, s-ar fi ajuns la suspiciunea de crima, dupa ce pe bara din fata a masinii conduse de Razvan Ciobanu s-ar fi descoperit o urma de vopsea alba.

Anchetatorii au luat imagini de pe toate camerele de supraveghere de pe traseul masinii si refac filmul tragediei, sa vada daca nu cumva designerul ar fi fost impins spre moarte dupa o sicanare in trafic.

Nu este exclusa din calcul nici ipoteza ca s-ar fi aflat cu cineva in masina cand a iesit in decor.

Razvan Ciobanu era plin de datorii, spun apropiatii. Ultimele imagini suprinse cu el in viata, cu cateva ore inainte de moarte, il arata extrem de nelinistit. Se plimba haotic pe o terasa de pe litoral.

La scurt timp, avea sa piara in cel mai crunt mod cu putinta.

Masina in care se afla a iesit de pe sosea in dreptul localitatii Sacele, a circulat cateva sute de metri printre copaci, pana cand masina s-a rasturnat.

Anchetatorii spun ca airbagurile s-au declansat in momentul in care masina avea 126 km/h, dar ar fi rulat pana atunci si cu 250 de km/h.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si