„Familia pentru mine e un loc in care am crescut ...Iubesc acest cuvant"

Sunt randurile pline de emotie asternute pe hartie de Denisa- o copila smulsa din saracie ca sa traiasca o viata normala in satul copiilor din Hemeius- judetul Bacau.

A ajuns aici impreuna cu fratele ei Mario. Erau prea mici dar tot constientizeaza ce sansa uriasa li s-a dat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Acum sunt mari. Iubesc scoala si sportul cu aceeasi pasiune. Denisa e campioana la judo. Se antreneaza din greu sa ajunga departe.

Si are sprijin de nadejde. Asociatia SOS Satele Copiilor si mama de ocazie, care si-a pus tot sufletul in cresterea acestor copii. O dragoste de mama pe care o imparte la 5. Atatia copii are in casa.

MARIANA PATRASCANU, mama SOS: O fetita a plecat spre infiere si am ramas cu 5.

I-am crescut, i-am educat timp de 6 ani.

Printre ei Razvan si Cosmin, alti doi frati care au avut noroc de o viata normala. Au fost ingrijiti ca la carte si au avut parte de dragoste. Amandoi sunt la scoala, au pasiuni si visuri pentru viitor.

Niciunul dintre copii nu a pierdut legatura cu parintii naturali. Ii viziteaza din cand in cand, dar nu-si mai pot imagina viata in saracie.

In satul din Hemeius sunt 22 de copii care provin toti din familii dezorganizate de prin satele Moldovei. Din pacate, fericirea lor depinde exclusiv de donatii.

Fiecare putem intinde o mana de ajutor. Cu un simplu SMS la 8844 pot fi donati 2 euro pe luna, bani care sunt de mare folos in cresterea sanatoasa si educatia acestor copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si