Afaceristă ucisă în stil mafiot

Stoyanka Marangozova, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperită de soțul ei, joi seară. Aceasta zăcea moartă în autoturism, cu un glonț în cap.

A fost găsită împușcată în mașină, cu un trandafir alb lângă ea

Lângă ea, pe unul din scaunele autoturismului, s-a găsit un trandafir alb, ceea ce duce cu gândul la o execuție ca în filmele cu mafioți, scrie fakti.bg.

Citeste si: Un tânăr a murit în chinuri groaznice după ce a băut antigel. Motivul îngrozitor pentru care a făcut acest lucru!

Afaceristă ucisă în stil mafiot. A fost găsită împușcată în mașină, cu un trandafir alb lângă ea

Crima a avut loc într-un cartier situat în apropiere de Sofia.

A primit amenințări cu moartea

Femeia de afaceri este cunoscută de polițiști, după ce a încălcat legea de mai multe ori în trecut. În anul 2011, a fost plasată în arest la domiciliu, fiind găsită vinovată pentru spălare de bani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Șocant. O femeie a căzut de la etajul 7 sub privirile teriafiate ale vecinilor!

Bulgăroaica a țepuit mai mulți oameni, prin inginerii financiare, iar suma totală este de aproximativ 14 milioane de euro.

Stoyanka Marangozova a declarat în 2013, în timpul unei emisiuni televizate, că a primit mai multe amenințări cu moartea și se teme pentru viața ei.

Anchetatorii vor să afle acum legătura dintre acele mesaje de amenințare cu moartea și incidentele actuale, moartea femeii fiind considerată în continuare misterioasă.

Afaceristă ucisă în stil mafiot. A fost găsită împușcată în mașină, cu un trandafir alb lângă ea

Citeste si: Scene șocante la un liceu din Timiș în timp ce un elev își bătea profesorul. Motivul este uluitor

Autoritățile din Bulgaria au deschis o anchetă în acest sens, pentru a stabili dacă este vorba de o crimă sau o sinucidere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si