Ministrul a făcut referire la posibilitatea menținerii declarației pe proprie răspundere, la amenzile de după 15 mai, dar și la programul de revenire la lucru al firmelor cu mai mult de 50 de angajați.

Citeste si: Dovada abuzului Poliției în cazul fermierului amendat cu 5.000 lei! Procesul verbal întocmit de agent, plin de erori și contradicții flagrante

Întrebat dacă declarația pe proprie răspundere va fi menținută și după data de 15 mai, ministrul de Interne a răspuns că încă se discută acest lucru în comitetul care pregătește măsurile de relaxare a restricțiilor.

„Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții”, a declarat Marcel Vela pentru Digi24. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Mii de amenzi ar putea fi anulate

Același lucru l-a spus și despre posibilitatea de părăsire a localității: „Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență”.  

El a completat și că vor fi date amenzi pentru încălcarea viitoarelor reguli.

Citeste si: Marcel Vela a făcut anunțul! Se vor da amenzi și după data de 15 mai. Ce se întâmplă cu declarația pe proprie răspundere?

„Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență”, a mai precizat ministrul.

Sursa: digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si