Ștefania este mama fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, stabilită de trei decenii în Statele Unite ale Americii. Acum câțiva ani, mama celei mai mari gimnaste din istorie a preferat să se mute din Oneștiul natal lângă Capitală, în orașul Pantelimon, acolo unde stă într-o casă cochetă, cu livadă și curte impunătoare.

Citeste si: Nadia Comăneci este în doliu. Mesajul marii gimnaste: ”Suntem întristați, șocați și devastați”

Vizitată pe rând de cei doi copii, Nadia și Adrian, mama Ștefania își umple timpul îngrijind grădina, ultimele săptămâni fiind alocate culesului fructelor- vișine și piersici- dar și al roșiilor, din care doamna Comăneci a făcut provizii pentru întreaga familie. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

De altfel, la fiecare vizită pe care i-o face fetei în America, în Norman, orașul în care s-a stabilit Nadia, Ștefania Comăneci vine încărcată cu tot felul de compoturi, gemuri sau conserve producție proprie, din grădina casei.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si