Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut cel de-al doilea termen în procesul de divorț, iar impresara a fost însoțită de Bebeto, fiul ei și al antrenorul, dar și de Sarah Dumitrescu, fiica sa cea mică.

Citeste si: Prima imagine cu Anamaria Prodan și iubitul. Ce origine regală are și cât de des merge impresara la el, în Dubai

Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan

Impresara a mărturisit pe rețelele de socializare că Laurențiu Reghecampf a depus o nouă plângere la Poliție după întâlnirea de astăzi.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

''Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție. Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el'', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Cei doi s-au revăzut după o lungă perioadă de timp

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit astăzi față în față la Tribunal, după lungă perioadă de timp.

Vedeta și-a făcut apariția împreună cu cei doi copii ai săi și a fost îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

”Noi îl cunoaștem foarte bine. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească.

Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește”, a declarat Anamaria Prodan, pentru  click.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si