Aceasta este premisa de la care a pornit omul de afaceri și președintele Camerei de Comerț România-Letonia, Sebastian Celea atunci când și-a propus să susțină valorile din acest domeniu. Fire sportivă și adept al unei discipline stricte, Sebastian Celea înțelege foarte bine sacrificiile pe care sportivii le fac ca să atingă culmile succesului, astfel că alături de instituția pe care o conduce a devenit recent sponsorul oficial al pugilistului Doruleț Țiu, medaliat la Campionatele Europene de box.

Citeste si: Acte necesare schimbare certificat înmatriculare auto deteriorat

MULTIPLUL CAMPION LA BOX CEZAR JURATONI A FĂCUT POSIBIL PARTENERIATUL!

La doar 17 ani, Doruleț Țiu este unul dintre numele care promit să scrie istorie la nivel mondial în luptele de contact. Din 2017 încoace, pugilistul român pare de neoprit, adăugând an după an noi victorii atât în țară, cât și în afara ei. Antrenat în prezent de multiplul campion la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni, Doruleț Țiu este de cinci ani campion național și câștigător al Cupei României la box. Tot el a obținut în 2020 și în 2022 medalia de bronz la Campionatele Europene de juniori. Ambițios, având tinerețea, viteza și resistența de partea lui, nu pare că succesul se va opri aici pentru pugilistul român, mai ales că, mai nou, se bucură și de susținerea Camerei de Comerț România-Letonia.

Chiar cel care îl pregătește a făcut posibil acest lucru, conștient fiind că efortul fizic nu este suficient singur în păstrarea unor titluri deja cucerite și în obținerea unora noi.

Citeste si: Informatii utile de stiut despre firmele cu care colaborezi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

DORULEȚ ȚIU, CAMPION EUROPEAN LA JUNIORI: "Mă pot considera norocos că am întâlnit oameni care au văzut talentul meu. Nu se întâmplă asta zi de zi, nu se întâmplă asta oricui și îmi doresc să continui acest parcurs, iar de numele meu să auziți tot mai des!"

CHELTUIELILE SPORTIVULUI, SUPORTATE DE CAMERA DE COMERȚ ROMÂNIA-LETONIA

Pentru a-l ajuta pe pugilist să lupte pe picior de egalitate cu numele consacrate în domeniu, Camera de Comerț România-Letonia, prin Sebastian Celea va suporta cheltuielile necesare acelei etape de bază din viața oricărui sportiv: antrenamentul! De asemenea, în urma meciurilor câștigate, Doruleț Țiu va primi și premii substanțiale, ca o sursă de motivație atât pentru el, cât și pentru alți tineri pasionați de sport. De altfel, Camera de Comerț România-Letonia își propune să devină un sprijin pentru noua generație de talente din sportul românesc!

Citeste si: Iahtul pe care Dinu Patriciu l-a vândut cu 35 milioane de euro cu un an înainte să moară e scos la închiriere pentru 320.000 de euro pe săptămână! Vasul are lift din sticlă, punte cu jacuzzi și sală de fitness! EXCLUSIV

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTELE CCRL: "În orice societate avansată, sportul este un fenomen social, o formă privilegiată de cultură. Suntem onorați să putem contribui astfel la susținerea talentelor care bat la porțile afirmării și care pot duce numele țării noastre sus în clasamentele mondiale. Avem atâtea exemple că se poate! Iată, pugilistul Doruleț Țiu deja ne-a făcut mândri și vom fi alături de el în parcursul său sportiv, pentru că este păcat ca un asemenea talent să se irosească. Sunt absolut convins că în sălile de antrenamente, în bazinele de înot sau pe terenurile de tenis românești sunt atâtea nume dornice de afirmare, iar noi toți avem datoria să facem în așa fel încât de ele să audă o lume întreagă."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si