Influencerița Paula Gonu a păstrat o parte din genunchiul pe care medicii i l-au extirpat atunci când a fost operată  la picior. Tânăra a adăugat-o în spaghetele bolognese gătite pentru ea și iubitul ei.

Tânăra a dat de știre și pe rețelele de socializare că și-a gătit și mâncat o parte din genunchi.

Citește și: Misterul "Triunghiul Bermudelor", rezolvat. Un savant știe de ce dispar vase și avioane în „Triunghiul Diavolului”

Tânăra și-a mâncat propriul genunchi

Paula Gonu are peste 228.000 de urmăritori pe platforma de livestream Twitch. Ea a suferit recent o intervenție chirurgicală la picior.

În timpul procedurii, tânăra de 30 de ani susține că medicul a întrebat-o dacă dorește să păstreze o parte din cartilaj, iar ea i-a răspuns pozitiv.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citește și: Test de inteligență. Doar persoanele cu un IQ ridicat găsesc în 7 secunde un cartof printre urși

„I-am spus: <<Da>> și a pus ceea ce a îndepărtat într-un recipient mic, precum cele folosite pentru probele de urină.

L-a pus în alcool, astfel încât să rămână așa atâta timp cât voiam eu.

O săptămână mai târziu, glumeam cu partenerul meu. I-am spus că vreau să îl mănânc pentru că era o parte din mine și trebuia să îl pun înapoi în corpul meu. Am vrut să pot spune că am mâncat o bucată din propriul menisc"   a mărturisit femeia, potrivit Daily Star.

Paula a povestit apoi că a făcut un sos bolognese, și a adăugat ulterior bucata de cartilaj.

Citește și: Animalul care își mănâncă propriul creier. Este incredibil de ce face acest lucru

Tânăra l-a servit cu aceeași mâncare inedită și pe iubitul ei, Arnau. Ea i-a explicat că există mulți oameni în lume care mănâncă tot felul de oase și diferite părți de animale și că practic dacă ar mânca carne de om, ar fi același lucru.

Urmăritorii ei nu au fost prea încântați de mărturisirea tinerei. În acest caz, cel mai probabil, tânăra a fost poate prea sinceră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si