O mireasă tânără a stârnit discuții aprinse pe rețelele de socializare după ce a făcut o postare anonimă în care a adus în discuție cerințele sale referitoare la cadourile pe care și le dorește de la invitați pentru nunta sa. În postarea sa, viitoarea mireasă a întrebat dacă este considerat nepoliticos să solicite ca invitații să ofere cadouri în valoare de minimum 70 de euro sau chiar mai mult.

Femeia a postat inițial o întrebare anonimă pe o pagină de Facebook, întrebând dacă acțiunile ei sunt nepoliticoase.

"Este nepoliticos să pui pe invitații că sunt obligatorii cadouri de cel puțin 70 de euro sau mai mult?",  se precizează în postarea făcută de viitoarea mireasă.

Citește și: O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii

"Logodnicul meu și cu mine avem o mulțime de oameni în familiile noastre cărora le place să se prezinte cu mâinile goale la evenimente",  a mai continuat femeia,  "ceea ce este foarte neplăcut pentru noi".

"Unul dintre limbajele noastre de dragoste este să primim cadouri și cred că se cuvine ca ei să vină la nuntă măcar cu un cadou în valoare de 70 de euro."

Oamenii au fost indignați de întrebarea miresei

Postarea inițială pe Facebook, într-un grup privat, a avut peste 278 de comentarii.

"Nunta ta ar trebui să fie despre dragoste, nu despre cadouri", se putea citi într-unul dintre comentarii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

"Poate că acei 70 de euro ar fi putut fi folosiți pentru a-și hrăni copiii sau pentru a plăti o factură", scrie o altă persoană.

Citește și: Doi turiști canadieni au ajuns din întâmplare la o nuntă în Craiova: ”Mulțumesc foarte mult România”

Femeia și-a apărat decizia precizând că nici  "familia mea și nici prietenii mei nu sunt atât de săraci".

Mai mult, într-o actualizare a postării, viitoare mireasă a mai precizat:  "Nu, nu, nu. Nu, nu fac o nuntă doar pentru a primi cadouri. Dar dacă farfuriile costă 140 de euro, pe lângă faptul că ne bucurăm de un bar deschis, iar o persoană nu aduce nimic doar pentru că a avut chef, simt că este o palmă dată uniunii mele. Da, poate că cineva nu-și poate permite 70 de euro, dar de ce este acceptabil pe scară largă să vină cu mâinile goale?"

Mai apoi, femeia a mai întrebat:  "Dacă toată lumea ar veni la frumoasa ta petrecere de ziua ta de naștere fără niciun cadou, ca și cum nimeni nu a cumpărat nimic, ci s-a bucurat de tot ce ai avut de oferit, cum v-ați simți?".

Postarea a devenit populară pe mai multe rețele de socializare

Ulterior, postarea a fost încărcată și pe platforma Reddit, acolo unde în două zile a adunat peste 700 de aprecieri și 274 de comentarii.

"De câte ori trebuie să li se spună oamenilor că este o invitație, nu o convocare, iar o recepție este pentru a-ți primi oaspeții și pentru a le mulțumi că au venit la ceremonia ta", a precizat un utilizator.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

"Persoanele cărora le place să primească cadouri ca parte a limbajului lor principal de dragoste nu se așteaptă neapărat la cadouri mari sau scumpe; contează mai mult efortul și atenția din spatele cadoului",  a mai afirmat un alt utilizator.

Citește și: Incredibil! Ce a încetat să facă această femeie de mai bine de nouă ani. La 73 de ani arată ca o adolescentă

"Oferirea de cadouri nu înseamnă obiecte la întâmplare din obligație, De fapt, asta este groaznic, urăsc lucrurile fără suflet și fără sens", a fost comentariul postat de un al treilea.

"A oferi cadouri înseamnă că nu am avut nicio intenție să le caut, dar ți-am luat acel ceva pentru că m-a făcut să mă gândesc la tine, chiar și în momentele obișnuite și plictisitoare, pentru că te am în minte.", a susținut altcineva.  

Citește și: Mireasă abandonată de mire în fața altarului. Ce decizie neașteptată a luat femeia de 27 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si