Viorica are doi nepoți și spune că este deranjată de prezența animalelor de companie pe spațiul verde. Chiar a avut parte de o întâmplare nefericită cu nepoata ei. 

Deranjați de câinii plimbați pe spațiul verde

Unii nu cunosc regulamentul pe care trebuie să îl respecte atunci când își plimbă animalul de companie. Există o hotărâre a consiliului general prin care este reglementat accesul câinilor pe domeniul public.

„Acolo se specifică inițial că au acces pe alei și pe drumuri comune, dar nu au voie pe spațiu verde, după care în același articol, 34 se spune că ai voie cu câinii numai în spațiile special amenajate. În această situație, în care lucrurile au fost ambigue, mulți cetățeni s-au lovit de refuzul Poliției Locale sau a celor care păzesc parcurile”

Citește și: VIDEO- Plimbatul câinelui, pasibil de amendă. Noile legi din Capitală

Există persoane cărora le a fost atrasă atenția să nu mai lase animalul de companie pe spațiul verde.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

„În loc să se ocupe de treburi serioase, se uită pe unde calcă câinii”, a spus un bărbat.

În prezent, stăpânii animalelor au la dispoziție în București 18 țarcuri destinate câinilor.

Oamenii se plâng de cele mai multe ori că locurile sunt foarte mici, nu este suficient loc de joacă și spațiu pentru animalele lor.

Capitala va avea un regulament nou prin care animalele de companie vor avea acces în toate spațiile publice din oraș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si