Prințesa de Wales a declarat vineri că face "progrese bune” în tratamentul cancerului și că va participa sâmbătă la ceremonia regală Trooping the Color, prima apariție publică a lui Kate de la anunțul privind diagnosticul ei.

Citește și: Oamenii bogați, risc mai mare de a face cancer decât oamenii săraci. Rezultatele impresionante ale unui studiu: "Predicția riscului de boală depinde de mediul socio-economic al unui individ"

Soția Prințului William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai avut nicio apariție publică anul acesta. Ea a anunțat în martie că urmează chimioterapie pentru o formă nespecificată de cancer.

Ce a declarat Prințesa de Wales

"Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste”, a spus Kate într-un comunicat de presă publicat vineri, adăugând că se confruntă cu un tratament care mai durează "încă câteva luni”.

"Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Naștere a Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur la câteva angajamente publice în timpul verii, dar știu foarte bine că nu am ieșit încă din întunericul pădurii”, a spus Kate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Anunțul este o piatră de hotar semnificativă, dar nu marchează o revenire la sarcinile publice cu "normă întreagă" pentru Kate.

Kate Middleton: Știu foarte bine că nu am ieșit încă din întunericul pădurii

[Sursa foto: Facebook]

Evenimentul Trooping the Colour, cunoscut și sub denumirea de parada de naștere a regelui, este o paradă militară anuală care marchează ziua oficială de naștere a monarhului în luna iunie.

Regele Charles al III-lea, care este, de asemenea, tratat pentru o formă nedezvăluită de cancer, urmează să supravegheze ceremonia, în care trupele în uniformă completă defilează pe lângă rege cu drapelul lor ceremonial.

"Învăț să am răbdare, mai ales într-o stare de incertitudine. Luând fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să-mi iau timpul necesar pentru a mă vindeca", a adăugat Kate.

Prima apariție publică a Prințesei de Wales după diagnosticul de cancer.

Prima apariție publică a Prințesei de Wales după diagnosticul de cancer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si