Un grav accident rutier a avut loc pe DN 55A, în afara localității Poiana Mare, spre Calaft. Un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp. Din păcate, șoferul a murit.

Citește și: Destin nefast pentru un bărbat! A sărit din mașină pentru a se salva, dar a murit. Cei doi pasageri au supraviețuit

A părăsit carosabilul și s-a răsturnat cu mașina, pe câmp

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Tragedie pe DN 55A! Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina, pe câmp

Accidentul a avut loc în cursul zilei de azi, pe DN 55A, la ieșire din localitatea Poiana Mare, în direcția orașului Calafat.

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp. În urma impactului, șoferul a foat proiectat în afara autoturismului și a murit. 

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Trupul bărbatului urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a afla cauza decesului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Citește și: Și-a lovit mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze! Femeia a ajuns imobilizată sub roțile autoturismului

A părăsit carosabilul și s-a răsturnat cu mașina, pe câmp

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"În această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, în afara localității Poiana Mare, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un bărbat de 66 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, în afara localității Poiana Mare, în direcția către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol, fiind proiectat în afara autoturismului.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, bărbatul a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si