Precizarile SRI vin dupa ce marti seara Dragnea a spus ca anul trecut a existat o tentativa de ucidere a sa. Nici la Parchetul General nu a fost inregistrat un dosar penal in legatura cu o posibila tentativa de asasinat asupra liderului PSD.

"Serviciul Roman de Informatii nu are atributii legale privind paza si protectia demnitarilor romani si nu a primit nicio sesizare oficiala din partea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu o presupusa amenintare la integritatea sa fizica”, a afirmat miercuri purtatorul de cuvant al SRI Ovidiu Marincea.

De asemenea, Parchetul General a transmis pentru Digi 24 ca nu exista niciun dosar penal privind o posibila tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea.

Precizarile vin dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena 3, ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au fost patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat ca stie ca a fost si o ancheta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca se urmareste ca el sa dispara.

”Am avut anul trecut in aprilie o tentativa de a fi omorat. Au venit patru straini, au stat trei saptamani aici, la Athenee Palace. Ma rog, am scapat”, a afirmat Dragnea.

El a spus ca respectivii au ajuns in preajma sa si a sustinut ca ”suntem intr-un stat partial mafiot, statul paralel este o mafie ”.

”Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Am aflat cine ii platise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru in lume”, a mai declarat Dragnea.

Intrebat daca se gandeste la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu ma gandesc la Soros, el se gandeste la mine”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si