Ingrediente:
-doua banane coapte
-doua linguri de miere naturala
-400 ml de apă
Mod de preparare":
Pune apa la incalzit intr-o oala si las-o la fiert pana da in clocot. Intre timp, curata bananele de coaja si piseaza-le bine intr-un castron cu ajutorul unei furculite. Dupa ce apa a ajuns la punctul de fierbere, opreste focul si toarn-o treptat peste banane.
Amesteca totul foarte bine pana cand obtii o pasta omogena. Cand amestecul s-a mai racit putin, adaugati mierea, dupa care amesteca din nou, iar remediul este gata.
Consuma cate o lingurita de patru ori pe zi. Este bine ca amestecul sa fie incalzit putin inainte de a fi consumat, scrie Sanatatea.ro.

Ingrediente:

-doua banane coapte

-doua linguri de miere naturala

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

-400 ml de apa

Mod de preparare:

Pune apa la incalzit intr-o oala si las-o la fiert pana da in clocot. Intre timp, curata bananele de coaja si piseaza-le bine intr-un castron cu ajutorul unei furculite. Dupa ce apa a ajuns la punctul de fierbere, opreste focul si toarn-o treptat peste banane. Amesteca totul foarte bine pana cand obtii o pasta omogena.

Cand amestecul s-a mai racit putin, adaugati mierea, dupa care amesteca din nou, iar remediul este gata. Consuma cate o lingurita de patru ori pe zi. Este bine ca amestecul sa fie incalzit putin inainte de a fi consumat, scrie Sanatatea.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si