Close sidebar
Close sidebar

REPORTAJ. Gropi de un miliard de euro. Asfaltul, turnat direct în craterele de pe șosele

Peste 1 miliard de euro au investit primariile si consiliile judetene in infrastructura. Judecand dupa suma uriasa, am putea spune ca drumurile sunt ca in palma. In realitate, insa, descoperim asfalt turnat direct in gropi sau strada pe care muncitorii au schimbat bordurile, dar au uitat de craterele de pe drum.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asfaltul romanesc pare sa aiba proprietati unice in lume. Azi il torni, a doua zi descoperi problemele.

Șofer: Asta cred ca e asfaltata de niste amatori. Asta nu e asfalt!

Reactia soferilor nu este exagerata.

Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Descoperim in aceasta zona o lucrare care merita un premiu. E ca si cum asfaltul a fost turnat direct cu gropi.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

E doar un exemplu de lucrare tipic romaneasca. Pe langa bugetul Ministerului Transporturilor, in tara noastra investesc in infrastructura consiliile locale si cele judetene.

Ganditi-va ca numai in bugetul Primariei Vapitalei sunt alocate peste 300 de milioane de euro pentru investitii ce tin de drumuri. La nivel national, an de an, se toaca peste un miliard de euro.
In Bucuresti descoperim alta lucrare care te lasa cu gura cascata: borduri exista, dar asfaltul lipseste. Trotuarul e ca-n palma. Bordurile, nou-noute.

Muncitorii au lucrat o perioada la noile borduri, dupa care au disparut.

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6: Se va intra cu lucratorii de la ADP pentru a termina…

Reporter: Cand va fi gata?

Gabriel Mutu: Cred ca in aproximativ o luna de zile.

Au trecut peste 2 luni si jumatate de la aceasta promisiune. La nivel national, dezastrul isi arata coltii. In Romania, din fiecare 10 kilometri de drumuri modernizate, 4 au durata de serviciu depasita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI