Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Reuniune NATO la Villnius, Lituania. Se va decide relația din viitor dintre Alianță și Ucraina

Marți și miercuri, la Villnius, în Lituania, va avea loc o reuniune a liderilor NATO, pentru a decide ce relație va exista între Alianță și Ucraina, țară europeană aflată în război cu Rusia.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol

Summit-ul NATO are ca scop clarificarea relației cu Ucraina. NATO va clarifica prin stabilirea clară a relațiilor cu Ucraina și răspunsul pe care îl va trimite Rusiei. Rusia a atacat Ucraina, în urmă cu peste 500 de zile, și de atunci, desfășoară la granițele Uniunii Europene cel mai mare război din ultimii 80 de ani.

"Este, de asemenea, cel mai bun moment pentru a oferi claritate cu privire la invitaţia adresată Ucrainei de a deveni membră", a declarat Dmitro Kuleba.

Citeste si: Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei- kanald.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Atac cu drone asupra Moscovei. Aeroportul Vnukovo a fost închis, iar avioanele redirecționate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI