Românul a povestit că a fost șocat când a văzut cât de puțină carne s-a pus pe grătarul făcut de nemții get-beget. "Nu-mi venea să cred", a spus el.

Citește și: VIDEO- O persoană costumată în pisică a atacat un câine, într-un parc din Arad. "A început să miaune le el, a început să-l zgârie"

"La grătar în Germania faci foamea dacă gazdele sunt nemți", spune

românul Viorel Lupșa pe videoclipul de pe TikTok.

Potrivit românului, se întâmplă așa ceva doar dacă gazdele sunt nemți, fiind o diferență de mentalitate între aceștia și "auslanderi", adică imigranți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Îmi venea să mănânc și scaunele de acolo", a povestit românul cum a făcut foamea la grătarul din Germania:

@viorellupsa8 #tiktok #viralvideo #germany🇩🇪 #gratar #mancarelapachet #bautura #casa ♬ sunet original- Bibi

"Ne-au dat o bucată de friptură de familie"

Românul a povestit experiența prin care a trecut:. „A m fost 15 invitați și aveau doar 4 fripturi. Pur și simplu am simțit o foame, în calitate de invitat la un grătar. Voi posta ceea ce se întâmplă cu adevărat la nemții autentici. Ei nu pun niciodată accent pe cantitatea de alimente de la un grătar.

Băutura cât cuprinde, să îți pui în cap.

Aici oamenii se bucură. Dar nu a fost cazul meu.

Am fost invitați la un grătar, am mâncat de dimineață normal. Am ajuns acolo la prânz, focul s-a aprins mai târziu, de obicei în jurul orei 2, dar de data aceasta mai târziu, în jurul orei 3-4. Eram extrem de înfometat, îmi venea să mă apuc de scaunele de acolo. Și eram aproximativ 15 persoane, fără copii", a explicat românul, pe pagina de TikTok.

Nemții autentici, da, vorbesc de nemții-nemți, au avut doar 4 fripturi foarte mari pe grătar. Atât. Ne-au servit o bucată mare, iar nouă ne-a revenit o bucată de carne pentru o familie întreagă, tăiată în patru bucăți".

"Nu-mi venea să cred", a continuat să povestească românul pe TikTok. El a spus că germanii s-au simțit după aceea și au mai scos niște crenvuști de-ai lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si