Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Cand e nunta la romi, bogatia se etaleaza de la inceput pana la final. Mireasa iese din palat, impietrita aproape de cate cristale swarovski cara pe ea. Limuzinele sunt musai aurite si filmate in cel mai mic detaliu. Sa stie o tara intreaga cu ce marca se plimba pe strada.

Dar muzica face pofta de mancare. Iar meniul trebuie sa fie unul regesc. Purcelusi de lapte fara numar umplu sala nuntii. Iar tortul miresei nu mai este unul obisnuit, etajat, cu doua figurine reprezentand mirii.  Ultima fita este sa le prezinti nuntasilor viitoarea casa a mirilor in ...miniatura.

Ai zice ca este  macheta unui palat, dar de fapt este un tort care a pus la grea incercare talentele maestrilor cofetari!


Aceasta nunta parca le intrece pe toate. Oriunde privesti vezi stralucire. Mirele are un costum de satin alb cu cristale, ceas de aur si pantofi de ginerica batuti in pietre.



Iar mireasa, regina nuntii,  trebuie sa fie atat de stralucitoare incat la soare sa te poti uita, dar la dansa ba.

Aroganta suprema...este sa iti privesti nuntasii din aer. Un elicopter inchiriat ii ridica pe miri la cer, sa vada si ei cum s-a blocat strada! Iar daca ai bani de toate acestea...atunci rupi gura targului si la capitolul muzica!

Rar ti-e dat sa  vezi o nunta cu cei trei regi ai manelelor laolalta.


Iar finalul unei nunti spectacol este pe masura! Tortul miresei intruchipeaza viata de lux pe care cuplul o va duce. Palatul este din martipan aurit, iar la intrare sta de veghe un elicopter!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si