Dacă sâmbăta trecută am descoperit, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, o parte dintre frumusețile de la poalele Rodnei, de data aceasta vom ajunge, prin intermediul ”ROventura”, la Pasul Prislop, un loc de care ne vom îndrăgosti.

Așa cum am tot descoperit, de-a lungul vizitelor noastre, alături de roventurieni, în Maramureș, oamenii locului au o relație specială cu lemnul și reușesc să-l transforme, cu har și dibăcie, în opere de artă.

Vom face un popas la lăcașul sfânt, Biserica Sf. Mihail și Gavril, construită în stilul deja consacrat aici, o construcție ce îmbogățește tezaurul cultural al Maramureșului, iar poveștile locului lasă cu gura căscată pe oricine ajunge să-i calce pragul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ne continuăm apoi călătoria prin Raiul de la Borșa și nu ne oprim până în Pasul Prislop, cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali, unde, pe lângă semeția munților, îți fură privirea și mănăstirea ridicată acum un sfert de veac.

Ajunși pe aceste meleaguri minunate, nu trebuie să ratăm bucatele tradiționale ale locului și ne vom alinta poftele cu gusturi ancestrale, la adăpostul și căldura acestei cabane montane.

Fiecare zi petrecută în Maramureș se va dovedi una plină de experiențe memorabile, așa că nu puteam pleca de la Borșa, fără să asistăm la un spectacol oferit de Ansamblul Folcloric5 Cercănelul.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si