George Mihai și Andreea Străvoiu ne vor purta pașii în paradisul sporturilor de iarnă din Masivul Vâlcan, dar și la poalele Retezatului, să vedem Valea Mării, una dintre cele mai frumoase cascade din țară.

Stațiunea hunedoreană Straja ne întâmpină cu unul dintre cele mai vechi și mai mari domenii schiabile din România. Crestele sunt împodobite de iarnă, cascadele, de o frumusețe rară, iar hotelierii din zonă ne îmbie cu mâncare bună și cazare în cabane de munte fermecătoare.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ajungem, prin alături de roventurieni, chiar la poalele Retezatului, o bijuterie a arcului carpatic, care cucerește pe oricine reușește să-l vadă, chiar și de departe. Abia după ce-ajungi aici, pe Valea Jiului, în țara momârlanilor, îți dai seama de ce au rămas oamenii aceștia lipiți de pământurile lor; trăiesc pe un tărâm cu care Dumnezeu a fost peste măsură de generos. Hotărât lucru, bucatele bune și aerul tare înseamnă sănătate, iar românii ajung aici, din toate colțurile țării, să se bucure de-o vacanță unică.

Citește și: Știrile Kanal D de duminică seară, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară și de la orașe. Peste un milion de români, cu ochii pe grupajul informativ prezentat aseară de Silvia Ioniță

Aici, în paradisul montan al iubitorilor de sporturi de iarnă, peisajele par rupte din basme, și aproape întreaga vale a Jiului ți se așterne la picioare.

Totodată,  Schitul Straja e deja, alături de cabane, unul dintre reperele stațiunii. Nu ratăm nici Valea Mării, una dintre cele mai frumoase cascade din țară, care aruncă, zgomotos, șuvoiul de apă, gâtuit între stânci, de la peste 30 de metri înălțime. De-acolo își continuă calea, purtând, la vale, poveștile munțior, din piatră în piatră. Frumusețea zonei, activitățile de agrement sau deliciile culinare reprezintă motive numai bune să vizitezi aceste locuri extraordinare.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citește și: Sâmbătă, la “ROventura”- Comori ale Bucovinei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si