Un prim popas, la Muzeul Rădăcinilor, ne oferă o inedită colecție, născută din iubirea de țară și de natură a Maramureșeanului Ștefan Grec, impresionând pe oricine ajunge să-i calce pragul.

De la granița cu județul Suceava, apucăm înapoi pre Borșa, traversând Prislopul, cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali. Rareori e spartă liniștea din pasul dintre nori, așa că ne atrag și nouă atenția mulțimea de oameni, mașini și sunetul motoarelor turate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Borșa este o atracție pentru iubitorii de aventură, adrenalină și turism activ, iar Maramureșul poate fi descoperit și așa, la volanul sau pe scaunul din dreapta al unei mașini puternice și ne vom bucura de un inedit spectacol al cailor putere pentru ca apoi, fascinați de tihna Maramureșului, sa pornim către poalele Pietrosului Rodnei.

Construită în stilul clasic, consacrat în Nordul țării, mănăstirea Pietroasa îmbogățește tezaurul spiritual și cultural al Maramureșului. Curtea lăcașului de cult arată ca o mică grădină a Edenului, la fel și frumusețea ce o înconjoară.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si