Atmosfera boema, mirosul teilor, obiectivele turistice cu mare incarcatura istorica si mancarea traditionala fac din Iasi o destinatie de vacanta memorabila.

Leagan al Unirii, dar si al amintirilor si al legendelor vii, Iasiul ii surprinde pe toti cei care vin sa-i afle povestea, fie turisti romani, fie straini.

Citeste si: Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru sâmbătă, 12 septembrie: Veşti bune pentru cei care merg la mare!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele 7 coline ale orasului, Galata si Cetatuia- manastiri din epoca principatului Moldovei, bijuteria arhitecturala Biserica Trei Ierarhi ce vegheaza orasul de 400 de ani, Palatul Culturii sunt doar cateva dintre atractiile turistice ale acestui oras din inima Moldovei. Mari carturari si voievozi, chiar capete incoronate, cu totii au lasat aici ceva din nobletea lor.

Citeste si: Explozie puternică la un depozit militar de muniţii din Iordania

Iasiul ofera o adevarata lectie de istorie, cultura si spiritualitate dar este si o destinatie perfecta pentru gurmanzi sau cei care doresc sa se relaxeze la spa.

Sambata, de la ora 15.00,

la Kanal D, nu ratati o noua editie "ROventura" alaturi de George Mihai si Andreea Stravoiu pentru a afla care sunt cele mai interesante locuri de vizitat, dar si ce alternative de vacanta sunt in fascinanta capitala a Moldovei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si