Vedeta alăptează de aproape șapte ani. Sânziana Buruiană a mărturisit că fata cea mare, Izabela, încă cere să fie hrănită la sân, chiar dacă mai are puțin și va merge la școală.

Alăptează de șase ani și jumătate

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză.

Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede ”, a declarat aceasta într-o emisiune TV.

Citeste si: Nuntă în familia Reghecampf. Ce declarație a făcut mama miresei la scurt timp

Fosta asistentă TV a cerut sfatul medicului înainte de a lua decizia de a alăpta atât de mult timp și a asigurat-o că nu este nimic rău în ceea ce face. Pe fata cea mică, Sânziana o alăptează de trei ori pe zi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

”În iarnă se împlinesc șapte ani. Între timp a venit și cea mică și practic eu nu am oprit deloc alăptarea, nici pe perioada sarcinii.", a declarat Sânziana.

Vedeta spune că fetițele ei au imunitate foarte bună

Vedeta spune că fetițele ei au o imunitate foarte bună datorită faptului că au fost alăptate.

Citeste si: Secretele Anei Aslan, cercetătoarea care a descoperit secretul tinereții

Vedeta a venit în vacanța în România. Ea locuiește de doi ani cu toată familia la Budapesta. Fosta asistentă mărturisește că nu alăptează în public, pentru că îi este rușine.

„Mi-e rușine să alăptez în public. La Budapesta am mai încercat, că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu! ”, a mai spus fosta asistentă TV.

Citeste si: Câți ani are Dani Mocanu? Lucruri neștiute despre celebrul cântăreț

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă în primele șase luni. După șase luni, ei recomandă alăptarea continuă împreună cu diversificarea până la doi ani sau mai mult.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si