Cei șase copii din Dragalina, județul Călărași au ajuns de urgență la spital după ce s-au intoxicat cu antibiotice.

Șase frați, de urgență la spital după o intoxicație cu antibiotice

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Călărași, Bianca Ghiveci, a declarat pentru hotnews.ro că este vorba de șase din opt frați ai unei familii din Dragalina, județul Călărași. 

Citește și: 40 de copii aflați într-o tabără în localitatea Fundata, județul Brașov au simptome de toxiinfecție

Copiii, cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani, au consumat un antibiotic care a dus la o intoxicație. Aceștia au ajuns de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

Citește și: Val de infecții digestive la copii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit aceleiași surse, nu se știe cum au ajuns copiii să consume antibioticul respectiv. Un vecin ar fi fost, de fapt, cel care a sunat la 112 și a alertat serviciile de urgență.

Citește și: Fetița de 3 ani care a murit în Cluj ar fi căzut, de fapt, în groapa săpată de tatăl ei în curtea casei: „A strigat”

Reprezentantul Poliției a mai spus că doar unul dintre copii este în stare mai gravă, ceilalți fiind stabili.

Peste 30 de copii au acuzat probleme digestive după ce au fost cazați la un complex turistic din Brașov

Mai mulţi copii cazaţi la un complex turistic din localitatea Fundata au avut probleme digestive. Din 39 de copii evaluaţi, 11 au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Copiii au vârste cuprinse între 8 şi 13 ani, iar dintre cei 39 de copii evaluaţi, 11 au fost duşi la spital pentru mai multe  investigații, anunţă  ISU Braşov.

Citește și:  Un distribuitor de produse din peşte pentru marile lanţuri de magazine a fost închis temporar de ANPC

Citește și:  15 copii au ajuns la spital după ce li s-a făcut brusc rău. Aceștia se aflau într-o tabără în Brașov

Citeste si:  „Se auzeau strigăte de durere de la ei, din curte”. Cei doi polițiști, care și-au pierdut viața în accidentul din Cluj, au fost găsiți de fratele tinerei- kanald.ro

Citeste si:  Dana Roba, primul interviu după ce soțul a fost la un pas să o omoare! Este tulburător ce a putut dezvălui- wowbiz.ro

Șase copii au fost transportați la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov pentru investigatii medicale suplimentare, iar alți cinci copii vor fi transportaţi la Spitalul de Pediatrie Brașov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si