Visul american nu este pe placul tuturor. Saveta Bogdan este una dintre persoanele care visează autentic românesc, nicidecum american. Solista este o patrioată convinsă și iubește tot ceea ce ține de țara noastră, însă cel mai mult adoră mâncarea românească. De altfel, asta este ceea ce i-a lipsit cel mai mult pe când trăia așa-zisul vis american. Artista a petrecut 3 luni peste Ocean și a stat la fiica ei, care locuiește acolo.

Citește și: VIDEO- Saveta Bogdan poftește la mâncarea românească

S aveta Bogdan, solistă de muzică populară: „După cele 3 luni petrecute în America știu că ți-a fost dor de o sarma? De o sarma, mi-a fost dor și de mici.”

Solista de muzică populară este îndrăgostită de mâncarea românească

Îndrăgostită de mâncarea românească, Saveta a trecut prin mai multe experiențe amuzante, ca să aibă parte de bunătățile preferate, chiar și în America.

Saveta Bogdan, solistă de muzică populară: „Am mai plecat într-un an cu doi cartofi i-am băgat, mi-am luat pantofi și i-am învelit în folie și i-am băgat în vârful pantofului.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Artista postează pe rețelele de socializare toate peripețiile prin care trece, însă cel mai des vorbește despre experiențele culinare. O dezamăgire recentă a fost cea trăită într-un restaurant american, unde a mers tocmai pentru că a crezut că va avea parte de preparate asemănătoare cu cele de acasă.

Saveta Bogdan, solistă de muzică populară: „Era pe bază de porci, numai porci erau acolo, dar ei nu fac friptura ca la noi.

Ei se axează pe afumătură și pe dulce. Pun și zahăr.”

Experiența din America nu a fost pe placul artistei. Deși Cătălina, fiica ei, a încercat să îi facă șederea cât mai plăcută, Saveta a stat mereu tot cu gândul la sarmalele de acasă.

Saveta Bogdan, solistă de muzică populară: „Nu mă mut dragi mie în America, nu-mi place America mie, îmi pare rău că trebuie să spun asta mie nu-mi place. Fata mea pleca la serviciu, ginerele meu la fel și îi așteptam, le făceam mâncare. E frumoasă America, dar nu să stau în ea. Eu n-aș putea să stau în ea.”

Totuși, pe tărâmul american există un element cu care Saveta se mândrește: o stea primită pe aleea celebrităților din orașul Seattle, acolo unde locuiește fiica ei și unde Saveta merge adeseori la concertele susținute pentru românii din diaspora.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Saveta Bogdan, solistă de muzică populară: „Am fost în Green Lake. Acolo unde am pe aleea personalităților mi s-a dat o steluță acum 2 ani. Am văzut-o fost. Am avut spectacole acolo.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si