Pagina de facebook respectiva a publicat o fotografie cu cei doi bebelusi ai familiei Picos-Fagadaru, insotita de urmatorul comentariu: „2 new members of the gay army! Big welcome and don't listen to your parents” (2 noi membri ai armatei homosexualitatii! Un mare bine-ati venit si nu va ascultati parintii”.

Ioana Picos a reactionat imediat si  a declarat pentru ActiveNews ca ii va da in judecata pe administratorii paginii respective, daca nu sterg postarea cu pricina.


“Sa te folosesti de doi bebelusi pentru a promova agenda homosexuala este mizerabil si demonstreaza (inca o data) cat de josnica este mentalitatea celor care au facut aceasta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sa nu mai poti sa postezi pe propria pagina (chiar si public) un eveniment de bun augur (cum a fost nasterea gemenilor nostri), de teama ca  niste oameni cu caracter mitocanesc, vor folosi poza respectiva in scopuri total eronate si mincinoase (…). Copiii nostri sunt ortodocsi si vor fi crescuti astfel. Vor fi invatati sa respecte pe toata lumea si sa fie oameni cu coloana vertebrala. Ceea ce nu pot afirma despre cei care au scris mizeriile acelea pe respectiva pagina care promoveaza homosexualitatea.

Ii sfatuiesc pe aceasta cale sa stearga postarea respectiva in care afirma ca gemenii nostri sunt homosexuali si sunt sfatuiti sa nu isi asculte parintii.
Pe cale de consecinta, daca acest lucru nu se va intampla, vor fi actionati in instanta”
, a declarat actrita. 

Foto: http://ioanapicos.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si