Menajera Anei Aslan, Ioana Preda, a povestit că Ana Aslan era o femeie extrem de ponderată, trăia echilibrat și respecta mereu regulile după care și-a condus viața, tocmai pentru că s-au dovedit a fi eficiente.

Carnea de vacă era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se sătura niciodată, când îi era foame zicea: Dă-mi o bomboană! Ținea la siluetă. O bomboană, atât lua și gata.

Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate'', a declarat menajera sa.

Care erau regulile de la care nu se abătea niciodată?

– Mânca la ore fixe, corect, sănătos. Prânzul la ora 13.00, iar cina, cel târziu la 18.00-19.00.

-Hrana trebuia să fie cât mai naturală și să conțină nutrienții de care are nevoie organismul

-Evita alimentele din conservă

Citeste si: Cinci curiozități despre struguri, fructul vedetă al toamnei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

-Prețuia în mod deosebit legumele și fructele erau foarte prețuite,

-Punea mare preț pe mișcare

-Prefera carnea de vacă, urmată de peşte, pasăre, miel/oaie și porc, cel din urmă nefiind recomandat prea des.

Nu lipseau ficatul, limba sau alte organe interne, de obicei carne de la animale ierbivore

Ana Aslan prefea rasol de vită, supă de vită clară, cu crutoane, pătrunjel şi piper, crap pe varză murată, pană de somn, rasol de şalău cu lămâie, sărmăluţe fără orez, pilaf de pasăre, curcan, ciuperci cu caşcaval la cuptor.

Iar plăcerea ei „vinovată” era tortul Buturugă, făcut în casă.

„Știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură. Întotdeauna lua masa la 13:30 îmbrăcată cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, chiar dacă era singură. Respecta acest ritual”, a declarat Ioana Preda.

„Eu nu trăiesc în trecut. Eu în general trăiesc în prezent şi viitor. Nu mă gândesc la trecut, nici măcar nu îmi amintesc de trecut. Cred că altă trăsătură care m-a ajutat este aceea că nu regret nimic. Aşa am fost în viaţă şi aşa sunt acum. Nu regret nimic, nici lupta pe care am avut-o, nici că sunt singură, nimic! Da, eu aşa sunt!”

Citeste si: Cinci curiozități despre struguri, fructul vedetă al toamnei

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si