Tensiunile se țin lanț în familia Guralp, de când în viața acestora a intrat Zeynep, iar fanii serialului “Dragoste și speranță” vor fi martori la toate aceste evenimente dramatice, odată cu difuzarea unui nou episod al productiei, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Detalii din episodul de luni din serialul "Dragoste și speranță". Ce se întâmplă în această seară de la ora 19:00, pe Kanal D2

Melis află că părinții săi urmează să divorțeze din cauza problemelor “iscate” de Zeynep. Din această cauză lucrurile pur și simplu o iau razna între cele două tinere. Melis nu iartă faptul că Zeynep i-a distrus familia de când a apărut în viața lor și nimic nu îi poate ține ura în frâu ambițioasei tinere. Zeynep este îngenunchiată de atâta suferință.

Kuzey nu renunță la a se răzbuna pe Elif, din cauza minciunilor spuse de aceasta, și încearcă să o pedepsească în cel mai aspru mod cu putință. Kuzey vrea să ajungă în instanța pentru a dovedi culpabilitatea lui Elif în privința jafului petrecut în casa lui Handan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Episod nou din ,,Dragoste și speranță'' de la ora 19.00, la Kanal D2. Zeynep este în suferință fără sfârșit

Ce se va întâmpla atunci când Kubilay, pătruns de remușcări, își va mărturisi vina în fața lui Elif, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat la Kanal D2.

Cine este actrița care interpretează rolul lui Zeynep în serialul Dragoste și speranță

Eda Elif Baslamisli s-a născut pe 19 aprilie 1997 la Ankara. Primul contact cu lumea televiziunii a fost odată cu participarea la un cunoscut concurs de la o televiziune turcă, pe care de altfel l-a și câștigat. Eda Elif Baslamisli a urmaat cursurile de actorie a unei școli private şi-a făcut debutul în actorie în 2017 jucând în filmul Hep Yek 2.

în 2018, ea a atras atenția cu personajul lui Meryem din serialul "Depinde de noi". În 2019, a interpretat personajul lui Elif Aslanbey în serialul TV Hercai, care s-a dovedit a fi un real succes. În prezent, actrițainterpretează personajul Zeynep din serialul Drgoste și speranțăă, care este difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2 și care este urmărit de milioane de telespectatori din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si