Close sidebar
Close sidebar

Sevil Shhaideh: "Am primit amenintari cu moartea. N-am fost pregatita pentru acest nivel de ura"

Sevil Shhaideh, prima propunere PSD pentru functia de premier al Romaniei, respinsa de Klaus Iohannis, a declarat in cadrul unei emisiuni tv ca nu intelege refuzul presedintelui Iohannis si ca in aceasta perioada s-a temut pentru siguranta familiei sale.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sevil Shhaideh a declarat la Romania TV ca inainte de a face publica decizia de a respinge propunerea PSD, preşedintele Klaus Iohannis a sunat-o si ca discutia a fost una „normala”. Ba dimpotriva, ar fi vorbit chiar si despre ceremonia de desemnare.

Intrebata despre zvonurile potrivit carora nu ar fi fost numita in functie din cauza sotului ei care ar avea o legatura cu situatia actuala din Siria, ea a declarat:" Refuz sa cred ca toata aceasta discutie despre sotul meu are vreun sens. Mergem inainte".

Totodata, ea a marturisit ca in aceasta perioada a primit nenumarata amenintari cu moartea, atat pe conturile de Facebook ale sotului ei, cat si pe cele ale copiilor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"N-am fost pregatita pentru acest nivel de ura", a mai spus ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI