Bătrânul locuia în Roccastrada, o localitate din provincia Grosseto, iar pe data de 21 martie a plecat spre o agenție de pompe funebre, acolo unde a pus la punct toate detaliile evenimentului.

Bărbatul a lăsat mesaje de adio familiei

Potrivit presei din Italia, planul bărbatului a fost compromis de sosirea polițiștilor, care au fost alertați de cei de la pompe funebre.

Citește și: Cruzime de neimaginat! O mamă și-a aruncat bebelușul de doar 2 luni de la etajul 5! Ce s-a întâmplat cu micuțul

Dorința bărbatului, dar și comportamentul ciudat, le-a dat de gândit angajaților, iar polițiștii și-au dat seama că bărbatul va încerca să-și ia viața.

Polițiștii au intervenit la timp

Carabinierii au ajuns la locuința bărbatului din Roccastra, acolo unde bărbatul conectase un furtun de plastic la evacuarea mașinii sale, ducându-l în interiorul habitaclului unde intenționa să-și pună capăt zilelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O moldoveancă din Italia a violat o bătrână de 93 de ani pe care o îngrijea: „Voia să scoată diavolul din ea”

Polițiștii au descoperi și mai multe mesaje de adio, iar după ce l-au liniștit pe bărbat, acesta a ajuns la spital.

Citește și: VIDEO- Polițiști acuzați de crimă în SUA! Irvo Otiento este bărbatul care a murit prin sufocare după ce a fost pus la pământ de autorități

După ce a fost examinat, pensionarul a fost încredințat membrilor familiei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si