Gonul încearcă disperată să își îmbuneze fiica încercând să îi explice că a făcut totul din dorința de a o proteja, însă Zeynep este neîndurătoare. Ege, pe de altă parte, este la un pas de a află adevărul despre “victima” lui Gonul.

Tânărul consideră că bărbatul înjunghiat de către mama lui Zeynep a mințit în privința incidentului, și este decis să dezvăluie faptul că Gonul este nevinovată.

Un nou episod din „Dragoste și speranță”

Sîla nu scapă de problemele cauzate de Alper și mama ei, Cavidan. Bahar reușește să își ajute sora și Sîla fuge din satul natal. Ajunsă în Istanbul, tânăra va avea parte de alte probleme, de data aceasta cauzate de către mama sa. Astfel, Sîla va ajunge în custodia Poliției după ce este acuzată de furt.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În episodul anterior, la polul opus, Feraye este extrem de îngrijorată de revederea dintre soțul său și Gonul și se teme ca această întâlnire să nu dăuneze și mai rău familiei sale.

Sîla are parte numai de probleme, odată reîntoarsă în satul natal.

https://cdn.knd.ro/media/521/2863/1728/20371991/1/thumbnail-12.jpg

După ce a fost văzută împreună cu chipesul Kuzey, sătenii vor să o alunge din sat, invocând comportament necuvincios din partea tinerei pentru comunitatea lor. Sîla se teme pentru viața sa.

Dacă va reuși Zeynep să își ierte mama pentru greșelile trecutului puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si