Sîla este tristă la gândul că este nevoită să părăseacă locuința în care a stat, de când a venit în orașul metropolă, aceasta fiind sigură că de acum încolo ea nu îl va mai revedea pe Kuzey.

Citește și: A slăbit în timp record 15 kilograme pentru rolul său! Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”, ce are premiera luni, de la 20:00, la Kanal D

Un nou episod din „Dragoste și speranță”, în această seară de la ora 19:00 la Kanal D2

Hulya încearcă să își înduplece mama și să revină asupra deciziei de a o îndepărta din casă lor pe Sîla, însă Naciye este de neclintit în decizia sa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Melis se confruntă cu gânduri care o înfioară și este convinsă că Gonul îi va distruge familia, așa cum, după părerea tinerei, o face și Zeynep, de când a intrat în viața lor.

În episodul anterior, înverșunata Melis reușește să se strecoare în blocul în care se află vechea casă a familiei sale și este la un pas de a afla cine locuiește acolo. Între timp, Melis surprinde o discuție între părinții săi și află, cu stupoare, că aceștia vor să o trimită la un medic de specialitate, din cauza episoadelor de furie constantă pe care tânăra

le manifestă. Melis apelează la Belkiș pentru a o ajuta să afle cine este persoana pe care tatăl său o ascunde în vechea casă a familiei Guralp.

Citește și: VIDEO- Jobul de influencer, „meseria” viitorului. Tot mai mulți tineri renunță la meseriile tradiționale

Kuzey își da seama că, în ultima discuție avută cu Sîla, a fost extrem de dur și încearcă să-și schimbe atitudinea față de încercata fată.

Pe de altă parte, Naciye caută să afle dacă Sîla i-a sedus fiul și, în cele din urmă, femeia va lua o decizie radicală în privința tinerei.

Dacă va reuși Sîla să o convingă pe Naciye să rămână în casa ei și, ce plan de îndepărtare a lui Gonul, din viața tatălui său, are Melis, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si