Olandeza a deschis meciul cu un break, dar Halep a egalat imediat si s-a desprins apoi la 4-2. A venit rândul lui Kiki Bertens sa egaleze, dupa un rebreak în ghemul al saptelea. Finalul setului a gasit-o pe Halep în forma si ea a pus 6-4 pe tabela dupa 39 de minute de joc, informeaza news.ro.

Sportiva antrenata de Darren Chill si-a facut setul al doilea mai usor dupa ce a câstigat 12 din primele 13 puncte ale acestuia.

Dupa 3-0, cu break în ghemul secund, Simona Halep a gestionat avantajul si a câstigat meciul, dupa 6-3, în al doilea set, si dupa aproape o ora si zece minute de joc.

Simona Halep a declarat ca a jucat inteligent şi agresiv în meciul cu olandeza Kiki Bertens, subliniind că abia aşteaptă să evolueze în optimile de la Wimbledon.

"Ştiam că evoluez cu o jucătoare care serveşte foarte bine, ştiam că este foarte puternică. Am jucat inteligent şi agresiv. N-am putut juca la Birmingham, dar pot spune că sunt ok, dar în anumite zile am dureri. Acum sunt sută la sută şi sper să fiu aşa. Nu le voi urmări eu la lucru pe viitoarele adversare, o va face antrenorul meu. Abia aştept să joc în turul următor", a declarat Halep.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In faza urmatoare, românca va evoilua împotriva învingatoarei dintre franţuzoaica Alize Cornet, locul 61 WTA, si americanca Madison Keys, locul 9 WTA si cap de serie numarul 9.

Calificarea în optimi este recompensata la Wimbledon cu un premiu de 132.000

de lire sterline si cu 240 de puncte WTA.

Anul trecut, Halep a fost eliminata în turul I, dupa ce în 2014 a atins faza semifinalelor, la Wimbledon, cea mai buna performanţa pentru jucatoarea din Constanţa.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si