Postarea facuta de administratorii paginii „2.500” a starnit un val de revolta, cu sute de distribuiri si comentarii. Iata ce scriu administratorii paginii de Facebook „2.500”, specializata in sfaturi de calatorie pentru montaniarzi:

„Sambata dimineata (05.08.2017), pe Valea Rea, am putut vedea cu stupoare cum 2 jipane trecusera raul si erau parcate in tarcul de la Stana lui Burnei. Mai spre seara am aflat de la Salvamont Nucsoara ca au rupt tarcul si cu lemnele de la el si-au facut focul seara, fiindu-le lene sa caute in padure”.

Postarea a fost ilustrata si cu fotografii facute celor doua jeep-uri, ambele cu numere de Buzau. Cei de la Salvamont Nucsoara vor sesiza Jandarmeria montana in acest caz. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Valea Rea este o vale orientata nord-sud din partea sudica a muntilor Fagaras din judetul Arges. Valea, prin care curge cursul de apa omonim, raul Valea Rea, este una din caile de acces cele mai directe, dar si dificile, catre cel mai inalt varf montan din Romania, varful Varful Moldoveanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si