Actorii au anunțat că mariajul lor a luat sfârșit, în exclusivitate, pentru Page Six. Cei doi foști soți au cerut fanilor să le respecte intimitatea în ceea ce privește decizia pe care au luat-o.

Iubirea a durat 7 ani

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, și Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în anul luna noiembrie a anului 2015, iar la ceremonie au participat peste 400 de persoane.

După aproape 7 ani de la ceremonia fastuoasă, iubire dintre cei doi se pare că s-a terminat. Cei doi soți au anunțat că vor divorța.

"Noi trebuie să vă anunțăm că am luat dificila decizie de a divorța. Suntem doi oameni care se iubesc și se respectă foarte mult, și vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în această perioadă cand trecem printr-o nouă etapă din viețile noastre", au declarat cei doi pentru Page Six.

Cei doi divorțează după 7 ani de căsnicie

Cei doi divorțează după 7 ani de căsnicie

[Sursa foto: Facebook- Sofia Vergara]

Relația celor doi părea că evoluează într-o direcție bună. Joe Manganiello declara la câțiva ani de la nuntă că mereu dorințele soției sale au fost prioritare și că este persoana în care are cea mai mare încredere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Am știut foarte repede că pot avea încredere în ea, și ea a știut foarte repede că poate avea încredere în mine. Suntem amândoi doi oameni capabili să îl pună pe celalalt deasupra propriei persoane. Am fost capabil să pun dorințele ei peste dorințele mele și ea a fost capabilă să facă același lucru. Din moment ce ai asta, nu îi mai dai drumul", declara în 2020 Joe Manganiello.

Citește și: Teo Trandafir, declarații inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" "A început să plângă el; și nu s-a oprit"

Sofia și-a aniversat singură ziua de naștere

Actrița a petreut fără soț de ziua ei

Actrița a petreut fără soț de ziua ei

[Sursa foto: Facebook- Sofia Vergara]

Se pare că suspiciunile fanilor în ceea ce privește relația amoroasă dintre cei doi, au început după ce Sofia Vergara a petrecut cu prietenii în Capri, cu ocazia aniversării sale de 51 de ani. La petrecere, soțul acesteia nu a fost prezent, în schimb i-a urat soției sale, printr-o postare pe Instagram, la story, "La mulți ani, Sofia".

Cei doi au fost văzuți împreună ultima dată înainte de ziua Sofiei Vergara, pe platoul noului film al lui Joe Manganiello.

Mariajul s-a terminat

Mariajul s-a terminat

[Sursa foto: Facebook- Sofia Vergara]

"Sofia și Joe au stat separați de ceva vreme și s-au separat puțin pentru ca fiecare să se gândească la viitorul său", a declarat o sursă apropiată celor doi.

Citește și: Andreea Bălan suferă de o boală intimă rară. Cum se simte vedeta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si