Sofia Vicoveanca este o persoană foarte activă, chiar și la incredibila vârstă de 81 de ani! Vedeta nu și-a încheiat cariera artistică și nici nu are în plan. Pentru ea lucrurile sunt simple: când nu are concert își face de lucru prin casă.

Acum, artista se pregătește de Paște.

Citește și: EXCLUSIV: Tiberiu Ceia, un interpret iubit de atât de mulți artiști/ Saveta Bogdan: ”L-am iubit foarte mult, l-am respectat ca și coleg, un om de la care aveai ce să înveți”

Sofia Vicoveanca este foarte activă

Artista a dezvăluit ce face atunci când nu are cântări. Cântăreața este foarte ordonată și organizată.

Sunt la Suceava, în treburi. Am venit azi noapte și azi spăl geamurile, trebuie! Așa e obiceiul.  Eu stau la bloc, la 4 camere și mă uitam de unde încep!  Eu mă ocup singură de curățenie, fac cât pot și cum pot, nu mă grăbește nimeni, nu stau.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citește și: La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali: “Când am ieșit, am zis Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere”

Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu? La curățenie sunt „ochiul soacrei”, trebuie să curăț geamurile, să pun perdelele la spălat, bag aspiratorul. Îmi place să fie curat, trăiesc să îmi bucur sufletul! ”, a povestit Sofia Vicoveanca, pentru  Click.ro.

Sofia Vicoveanca nu sare peste postul Paștelui

Artista își pregătește și sufletul de Paște, nu doar casa. Aceasta este o creștină în adevăratul sens al cuvântului.

Sofia Vicoveanca ține post în aceată perioadă.

Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit!  Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor, nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Citește și: Ernest: “Minciuna are picioare scurte!” #Din 6 martie, un nou sezon “În căutarea adevărului”, la Kanal D

Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil!  Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în  buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau locului.

Eu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!”, a mai spus   Sofia Vicoveanca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si